icon-arrow-right
HomeOver onsNieuwsoverzicht Bewonersavond Geluidsscherm Naaldwijk

Bewonersavond Geluidsscherm Naaldwijk

Actueel

Oneerbiedig gezegd is ‘geluidscherm Naaldwijk' een uit de kluiten gewassen schutting, toch geeft dit scherm ‘werk voor tien'. Hoe doen we dat? Gooi er een sausje van SE overheen, zet er een scherpe planning achter en zet het op de erfgrens van 47 particuliere tuinen.

Maandagavond 18 maart heeft Holland Scherm samen met Aveco de Bondt een bewonersavond georganiseerd. Dit was een van de eerste keren dat de bewoners van de Kruisbroekweg weer geïnformeerd zouden worden, sinds 2009, over werkzaamheden in hun achtertuin. Op een of andere manier was het de bedoeling deze mensen toch positief te stemmen, ondanks dat verteld zou worden dat objecten in hun achtertuin binnen 1 meter van de erfgrens (lees: tuinhuisjes, bomen, vijvers, pergola's, tuinhaarden etc.) grotendeels verwijderd zouden moeten worden, of anders mogelijk niet onbeschadigd uit de strijd zouden komen. Dit gaf bij het team dan toch wel wat lichte zenuwen.

Op deze avond was een groot team van Holland Scherm, Aveco de Bondt en Gemeente Westland aanwezig om de presentatie in goede banen te leiden. Er is een algemene presentatie gegeven waarin in overzichtelijke woorden en beelden uit is gelegd, wat de vervanging van het geluidscherm voor de bewoners zou gaan inhouden. Het filmpje deed het erg goed voor de bewoners.
+