icon-arrow-right
HomeNieuws Holland Scherm plaatst geluidsschermen op RijnlandRoute

Holland Scherm plaatst geluidsschermen op RijnlandRoute

Actueel

Bij het project RijnlandRoute N206 ir. G. Tjalmaweg is in de afgelopen periode door Holland Scherm het grootste deel van de geluidsschermen geplaatst.

Werkzaamheden

Vorig weekend is door Boskalis het verkeer van de tijdelijke N206 omgelegd in de definitieve N206: de verdiepte ligging. Hierdoor kunnen de geluidsschermen op de locatie van de tijdelijke N206 in de komende weken verder dicht gebouwd worden.

Daarnaast worden zowel de voorzijde als de achterzijde van de geluidsschermen nog voorzien van een houten lamellenconstructie en beplanting. Op deze manier worden de geluidsschermen, net als de verdiepte ligging, op een fraaie manier opgenomen in de omgeving

RijnlandRoute

De ir. G. Tjalmaweg bij Valkenburg krijgt twee keer twee rijstroken en wordt voor een deel verdiept aangelegd. Er komen twee nieuwe ongelijkvloerse aansluitingen. Voor de regio is de ir. G. Tjalmaweg een belangrijke doorgaande weg. En voor de kern Valkenburg en de toekomstige nieuwe woonwijk Valkenhorst voorziet de nieuwe Tjalmaweg in de belangrijkste ontsluiting.

 

Met de verbreding en overige aanpassingen is de weg goed op de toekomst voorbereid.

 

+