icon-arrow-right
HomeOver ons

Wie zijn wij?

Over Holland Scherm

Gevestigd in Gouda en landelijk opererend. Specialist op het gebied van geluidsschermen en door onze jarenlange ervaring bieden wij totaaloplossingen op het gebied van geluidshinder. We adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden alle denkbare typen geluidsschermen. Daarnaast verzorgen we de complete projectbegeleiding inclusief afstemming met stakeholders en omwonenden. Voor elke vraag bieden wij de gewenste oplossing.

Naast geluidsschermen heeft Holland Scherm zich gespecialiseerd in kleinschalige civieltechnische betonwerken en binnenstedelijke kademuurconstructies. Dit varieert van funderingen van masten, onderheide rotondes en vloeistofdichte vloeren in de industrie tot aan fietstunnels en bruggen.

 

Neem gerust een kijkje op onze productenpagina of LinkedIn.

Onderdeel VolkerWessels en KWS

Holland Scherm maakt deel uit van de de internationale bouwonderneming VolkerWessels en is een bedrijfsonderdeel van KWS.

 

VolkerWessels is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland en heeft in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen. VolkerWessels speelt een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten, die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving. Wij bouwen aan wonen, werken en mobiliteit.

 

Bij KWS werken dagelijks gedreven collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland en het op duurzame en veilige wijze samen brengen van mensen, bedrijven, overheden en andere stakeholders. Door onze landelijke expertise en innovatiekracht te verenigen met onze lokale aanwezigheid en betrokkenheid, profiteert u altijd van creatief maatwerk. Wij werken veelvuldig samen met zusterbedrijven uit het concern bij de verwerving en uitvoering van multidisciplinaire projecten.

+