icon-arrow-right
HomeNieuws Maak kennis met bouwfanaat Armando Boin

Maak kennis met bouwfanaat Armando Boin

Actueel

De 31-jarige calculator bij Holland Scherm is een geboren en getogen Hagenees met een passie voor Formule 1.

 

Ondanks zijn recente verhuizing naar Zoetermeer, behoort Armando's hart nog steeds toe aan zijn geliefde stad Den Haag, waar hij met zijn vrouw en hopelijk in de toekomst met zijn kinderen kan wonen.

Civilion-opleiding

Armando's enthousiasme voor zijn werk bij Holland Scherm is voelbaar, want hij werkt nu bijna zeven jaar bij het bedrijf. Hij begon als betonbekister tijdens zijn Civilion-opleiding en stapte uiteindelijk over naar de werkvoorbereiding. Momenteel is Armando verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en het inzichtelijk maken van offertes in zijn functie als calculator, en is hij trots op zijn bijdragen aan de verschillende projecten waaraan hij werkt.

Werkplezier

Armando is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om te groeien binnen zijn functie. Hij beschouwt zijn werk aan het Microsoft-project, waarbij hij in het Engels moest werken en door de complexiteit ervan moest navigeren, als een van zijn belangrijkste leerervaringen tot nu toe. Zijn ambitie is om zijn vaardigheden als calculator te blijven verbeteren en zijn kennis van aanbestedingen uit te breiden tot meer dan alleen het kostenaspect, maar ook milieu- en EMVI-overwegingen.

 

Wil jij ook aan de slag bij Holland Scherm? Bekijk hier onze vacatures.

 

+