icon-arrow-right
HomeNieuws Officiële starthandeling vervangen geluidsschermen A10 Oost

Officiële starthandeling vervangen geluidsschermen A10 Oost

Actueel

Vorige week was de officiële starthandeling van het project vervangen geluidsschermen A10 Oost binnenring. 
Holland Scherm gaat de glazen panelen volledig herstellen, zodat de geluidsschermen veilig en betrouwbaar kunnen functioneren.

 

Op het project worden de glazen panelen in de geluidsschermen vanaf de Zeeburgertunnel tot aan de verbindingsweg naar de S114 vervangen. In de afgelopen jaren is een deel van de panelen beschadigd en tijdelijk vervangen.

Duurzaamheid

 

De uitvoering van dit project leent zich goed voor duurzaamheidsmaatregelen.

Binnen de uitvoering hebben wij mogelijkheden gezien in het maximaal verduurzamen van ons materieel, het maximaal hergebruiken en maximaal inzetten van alternatieve materiaalstromen, CO₂-neutraal vervoer en transport én de inzet van groene stroom.

Wij stimuleren niet alleen onszelf, maar ook alle betrokken partners om de uitvoering van dit werk zo duurzaam mogelijk aan te vliegen. Het optimaliseren in de volledige breedte en keten van de uitvoering is essentieel voor het daadwerkelijk maken van een verschil.

 

Van de reis die we hebben doorlopen op de genomen duurzaamheidsmaatregelen van materieel, materiaal en het inzetten van alternatieve materiaalstromen houden we u dan ook graag op de hoogte!

+