icon-arrow-right
HomeProjecten Geluidsscherm WillemsUnie

Geluidsscherm WillemsUnie

Holland Scherm heeft de opdracht voor dit werk gekregen van de Combinatie Willemsunie. Het ontwerp is in design en construct (D&C) uitgewerkt en uitgevoerd. Het werk beslaat een viertal locaties langs de omleiding van de Zuid-Willemsvaart langs ‘s-Hertogenbosch.

 1. Viaduct Graafsebaan: aan twee zijden op en langs het nieuwe viaduct in de Graafsebaan te Rosmalen. Fundatie van mortelschroefpalen met een bovenbouw van stalen stijlen met daarvoor betonpanelen. Op het viaduct is de bovenbouw in glas uitgevoerd.
 2. Geluidsschermen N279: aan twee zijden op en langs de nieuwe brug in de N279 nabij Den Dungen. Fundatie van prefab betonpalen (en een klein deel buispalen) met een bovenbouw van stalen stijlen met daarvoor betonpanelen. Op het viaduct is de bovenbouw in glas uitgevoerd.
 3. Geluidsscherm langs afslag 20 van de A2 te Rosmalen.: Buispaalfundatie met daarboven stalen stijlen met een vakvulling van betonpanelen.
 4. Anti-zichtscherm Bruistensingel te Rosmalen: Staalfundatie met daarbovenop stalen stijlen met een vakvulling van houtvezelbetonelementen.

Feiten & cijfers

 • Plaatsnaam
  Rosmalen/Den Dungen
 • Marktsegment
  Geluidsschermen
 • Status
  Opgeleverd
 • Contact
  Holland Scherm
 • Projectcategorieën
  Geluidsschermen
+